Последни новини

Свързани новини

6 Comments

 1. 1

  Elisaveta Kozarska

  Банките вие знаете как! Фалирате едни за сметка на други! Нали?!

 2. 2

  Elmira Dimitrova

  къде са протестите?

 3. 3

  Joro Rosinov

  Като не стой зад покупката на ЧЕЗ, и е безпристрастен … решението да го докаже е много просто : Да организира РЕФЕРЕНДУМ искаме ли от националния бюджет който е наш ..А НЕ НА МАЙКА МУ … да плати на ЧЕЗ 320 милиона евро ???? Щом за саниране даде над 2 милиарда без никой да пита …защо да няма РЕФЕРЕНДУМ дали искаме ??? А може да стигне и по далеч, защо следва да има ЕРП-та изобщо след като НЕК е държавен …на кой са нужни тези посредници всъщност ? За да печелят по 300 милиона минимум на година от всички нас … това пак може да го пусне на РЕФЕРЕНДУМ ??!!! И нека ние да кажем какво искаме … Стига са решавали 28 години вместо нас ние какво искаме !!! НО ГОЛЯМАТА ИСТИНА Е, ЧЕ ТОЧНО ТОЙ КУПУВА ЧЕЗ ..И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ !!! Примера с лукойл …му е несъстоятелен поради простата причина, че лукойл не е обявен за продаване ..а ЧЕЗ е обявен !!! НЯМА ТАКЪВ КРАДЕЦ ..НЯМА ТАКЪВ ОКУПАТОР !!! БЪЛГАРСКО РОБСТВО !!!

 4. 4

  Elisaveta Kozarska

  Ами няма такива, нали сме овче стадо, търпим и Гинка и Павлинка! Дълбокопровинциални “ бизнес дами“ със подходящи приятели. За сметка но нас обаче, платените глашатаи излязоха в медиите и се опитаха да ни обяснят, че всичко е бяло. Като във вица „Всичко в лайна, а аз целия в бяло“. Честито братя българи😅

 5. 5

  Dancho Gaserov

  ТЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ с народа ГИ е страх, КАКТО ДЯВОЛА ОТ ..ТАМЯНА,.,..,много добре знаят РЕЗУЛТАТА….

 6. 6

  Semeistvo Penevi

  Махленско говорене..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.