Свързани новини

11 Comments

 1. 1

  Emilia Slavkova

  Абе, тоя глобалиски ционистки боклук какщво се обажда от коневръза? Те и без друго, в Ню Йорк Тайс знаят как да си ги нагодят нещата. Щом не питат българи, такива като мен, да речем!

 2. 2

  Mina Hadji

  странно. в архивя на NYT не съществува такъв коментар. или супер-медията "аларманюз" е контрибутор с художествена литература? доста намирисвате, но какво целите с подобни измислици?

 3. 3

  Ani Valkova

  Може ли да дадете и линк към статията в NYT?

 4. 4

  Ваня Йочева

  Ако администрацията на сайта, не даде нужните линкове към оригинала, наистина остава чувството за манипулация. Чакаме…

 5. 5

  Apostol Apostolov

  Кристияне, Златна Флейто, гей комунистически, стига си манипулирал хората. Такава статия в NYT няма, няма и да има!

 6. 6

  Радослав Симеонов

  Дори ми е трудно да го определя, като злонамерено, просто е неадекватно. Издателството си е дало напразно парите, по-глупава пък и лошо написана статия не съм чел. И наистина изборът на коментатора е най-малкото странен.

 7. 7

  Apostol Apostolov

  Няма такава статия в NYT. По време на февруарските протести се срещнах с един от администраторите на този сайт – Кристиян Златната Флейта. Този човек ми обясни в прав текст, че иска да създаде информационна агенция за манипулация, както и че не иска демокрация, а кастово общество. Публикува само това, което му отърва, а такива пасквили са често срещани тук. Не му се връзвайте.

 8. 8

  Ivo Popov

  Milen Radev
  Ето, че и аз се хванах късно нощес като канарче, нещо за което съм укорявал често други.
  Пуснах тук линк към статия и я коментирах с някои пиперлии характеристики по адрес на обявения за неин автор Яков Джераси. Ставаше дума за уж негово читателско писмо до Ню Йорк Таймс, изпълнено с клевети към протестиращите в София и с хвалби за несправедливо озлочестения Пеевски.
  Роберт Леви ми обърна внимание, че тектът е абсурден. Претърсването тази сутрин на бистра глава на онлайн изданието на НЙТ не показа нищо подобно от автор Джераси и макар че никакъв материал в защита на социалисти по света в този вестник не би могъл да ме учуди, всичко показва, че в случая съм се хванал на гаден номер на пеевските медии.
  Затова го пиша това тук, за да се извиня на челите безпредметната ми ремарка и за да предупредя за особено внимание към изданието alarmanews.com

 9. 9

  Nana Raycheva

  Толкова абсурден, пошъл и неадекватен политически монолог не бях чела!

 10. 10

  Мони

  Материала показва реалността !!!,…. на по-горе пишештите не им харесва и по български започва оплюване ! Bylgari !!!!!!!!!!

 11. 11

  Дознател

  Този идиот или изрод или двете, отявлен монархист, на думи или по интереси, по-скоро второто ,защото е тарикат еврейче, докара царят заедно с други апапи и олигархичният модел беше завършен. Каквото не беше напазарувано по време на Иван Костов с крадените пари от банковият обрир по време на Жан Виденов, беше опапано с изключение на енергетиката, но и там добре си покрадоха и стартираха БЕЛЕНЕ, а г-жа Меглена ПариБа-ПариМа подписа затварянето на 3-4 блок в Козлодуй и за награда влезе в борда на банката и т.н.Завърши и проатлантическата и Европейска ориентация и конвергенцията на част от тоталитарният елит. Ами вижте кой е Милен Велчев и чии интереси представлява и какво отмъкна. Проклета да е тази пасмина от бандити с бели екички и крадци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.