Свързани новини

2 Comments

  1. 1

    Анонимен

    Всички те бяха Глупаци, Комунизъм значи (Обща собственост), те я управляваха глупаво и се провалиха! ПЪРВА Икономика в Света е „КОМУНИСТИЧЕСКИ“ (Социалистически) КИТАЙ със 60% държавна собственост! От това по голяма реклама на „КОМУНИЗМА“ (ОБЩАТА СОБСТВЕНОСТ) Няма! …Могат да лъжат, мамят и крадат колкото си искат, но това е положението и само идиотите не го съзнават!! Комунизма е в кавички защото приемам аргументите на противниците му, че Собствеността е Основата. … Резултатите са следствие на управлението и! …. Трябва ли Държавата трябва да се управлява от Глупаци и хора които са заклети противници на Общата Държавна Собственост! … Частната собственост има предимсво когато е за фамилни и лични нужди, жилище, близък и ежедневен транспорт, предмети за лична употлеба. Проблемите започват когато нешата се смесят и използват егоистично за лично и групово облагодетелстване!

  2. 2

    Анонимен

    Н. Вълчев Всички те бяха Глупаци, Комунизъм значи (Обща собственост), те я управляваха глупаво и се провалиха! ПЪРВА Икономика в Света е „КОМУНИСТИЧЕСКИ“ (Социалистически) КИТАЙ със 60% държавна собственост! От това по голяма реклама на „КОМУНИЗМА“ (ОБЩАТА СОБСТВЕНОСТ) Няма! …Могат да лъжат, мамят и крадат колкото си искат, но това е положението и само идиотите не го съзнават!! Комунизма е в кавички защото приемам аргументите на противниците му, че Собствеността е Основата. … Резултатите са следствие на управлението и! …. Трябва ли Държавата трябва да се управлява от Глупаци и хора които са заклети противници на Общата Държавна Собственост! … Частната собственост има предимсво когато е за фамилни и лични нужди, жилище, близък и ежедневен транспорт, предмети за лична употлеба. Проблемите започват когато нешата се смесят и използват егоистично за лично и групово облагодетелстване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.