Последни новини

Свързани новини

12 Comments

 1. 1

  Анатолий Тодоров

  Защо Борисов не постави въпроса, Искате ли Gender идеологията, прокламирана в Истанбулската конвенция да стане държавна политика на България?
  Какво означава искате ли, или не да биете жена си и дете то си, такъв тъп въпрос може да зададе само един умствено ограничен човек. Защо Борисов не постави въпроса, искате ли, или не Циганския терор да бъде прекратен със закон за защита на нацията от циганския терор?
  Боклука си е боклук, с който и да е боклук да се целува.

 2. 2

  Neli Jekova

  Оставка, мутро!

 3. 3

  Артур Христов

  Да дойдат джинджър минджърите от Марс
  Да им кажат…….

 4. 4

  Mihail Raikov

  На Бойко жена му е избягала от него чак в Америка От добро ли

 5. 5

  Veselina Chaneva

  Еййй, изтрещяхте вече

 6. 6

  Galina Belcheva

  Имаме си и то не лоши закон, НО НЯМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО, което да ги спазва.

 7. 7

  Margarita Georgieva

  ДА ГО ВЪРЖАТ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И ВСЕКИ ЕДИН ДА ХВЪРЛЯ КАМЪК ВЪРХУ НЕГО ТОВА ЗАСЛУЖАВА ТАЯ ГНИЛА ТИКВА,ЧУЖДОПОКЛОННА

 8. 8

  Emiliya Tumayan

  Стига побоища върху жени момичета и деца.

 9. 9

  Marin Marinov

  Не случайно казвам, че простия човек си остава такъв за цял живот.

 10. 10

  Кирил Петков

  и не само неговата – има още няколко муцуни дето трябва да бъдат разбити

 11. 11

  Vania Todorova

  Публикувам това, не като информация, не като изявление, не като коментар, а като УЛТИМАТУМ към правителството на Борисов !
  Неуважаеми дами и господа управляващи,
  Вашите агресивни мерки за въздействие да бъде насилствено приета ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ са осъдителни по КОНСТИТУЦИЯТА на РБЪЛГАРИЯ !
  Това, че тя съдържа подвеждащи текстове за узаконяването на отклонения от нормалността на човешкия род по принцип, а вие противно на обществения морал и острата реакция на българските граждани, без оглед на тяхната религия и вероизповедание за нейното отхвърлянето въобще, налагате като актуална държавна политика под прикритието на „ГРИЖА” срещу насилието на жени и деца и се мъчите чрез вулгарен рекет и насилие да закрепите законодателно, е противоконституционен акт
  за който ще бъде внесен официален иск в КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД за нарушените ни човешки права, произтичащи както от КОНСТИТУЦИЯТА на РБЪЛГАРИЯ, така и от ЗАКОНА ЗА ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯТА, уреждащ правното положение на религиозните общности в България.
  По силата на вашата умопомрачителна „логика”, която е изключително в услуга на отблъскващата ви марионетно-васална политика, без съмнение вие утре може да тръгнете да узаконявате и канибализма. Опитът ви да дефинирате тази дехуманизация покрай тенденциозно разписаните мерки за „БОРБА С НАСИЛИЕТО” в „КОНВЕНЦИЯТА” е прикрита форма на фанатизъм, водещ към разпад на нашия обществен строй, бит и култура, освен че е сериозен сблъсък и с културно-християнските и мюсюлмански ценности и традиции на нашия народ.
  Няма как да бъде подминат и факта, че въпреки вашите мъчителни три мандата във властта, вие не можахте да възприемете факта, че държавата е организирана структура освен за уреждане на собственото ви благополучие, и за грижа към хората !
  Демокрацията е волеизява на народа, но вие като цинични егоисти, не зачитате това негово право и осигурили вече материалното бъдеще и на правнуците си чрез кражби и далавери, забравихте откъде сте тръгнали, забравихте културата, нравите, обичаите и устоите на предците ни, определили нашата народопсихология, национална идентичност и морал.
  Ние много добре знаем, че ТОЛЕРАНТНОСТТА има и друго определение, което се нарича „ДОБРОВОЛНО ПРИЕМАНЕ НА СТРАДАНИЕТО”, което българският народ категорично ви отказва, но вие продължавате да издевателствате над всички нас и да ни въвеждате в заблуждение, да извивате ръцете ни от позиция на властовия ви статут и да ни товарите с нова емоционална тежест, изразяваща се в бъдещата ви „разяснителна кампания”, което е достатъчен повод за искане на нов ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ и търсене на наказателна отговорност !

 12. 12

  Анонимен

  Да вземе да върне огромните пари, които е свил предварително за тази истамбулска скрита лимонка и да не се прави на луд. Никой не им е виновен на гербаджиите, че са си направили в този случай сметката без кръчмаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.