Последни новини

Свързани новини

8 Comments

 1. 1

  Krasimira Ivanova

  Той “ оправи“ България и сега се прехвърли на Западните балкани! Е и тях ще оправи като нас! Само гледайте!!!

 2. 2

  Joro Rosinov

  Винаги съм изпитвал известни съмнения дали пък ЧЕЗ паша не е извънземен ….но вече съм убеден, щом и сърцето му е от дясно ! А не като на останалите хора от ляво … извънземен е доказано е вече -видно е от снимката по горе !

 3. 3

  Joro Rosinov

  Преди западните балкани оправи България ! ДОКАЗАНО ОТ ГРОБ !

 4. 4

  Joro Rosinov

  Ето още малко видими резултати от ГРОБ …и вожда им ЧЕЗ паша

 5. 5

  Joro Rosinov

  А това му е новия коридор които свързва западните балкани … Ако има как ще боядиса пътя с боя и ще открадне парите !

 6. 6

  Joro Rosinov

  Усещане за корупция …усещане за държава ! Не знам защо не кандидатстваме за за държава на усещанията ! И напоследък понеже е много иновативно да се говори освен за западните балкани …но и за ХЪБОВЕ ..АЗ им предлагам да обявят България за ХЪБ на МАФИЯТА !

 7. 7

  Иванка Христова

  най- голямата лъжа , която му се пришива изкуствено , дано му вдигнат рейтинга, който вече тъпче с краката си, но вместо да му изпишат вежди ,платените тролове му вадят очите и това го срива , като политик , който и без това ЕС води за носа като мечка от мечкар

 8. 8

  Анатолий Тодоров

  Глупости, това е политика на САЩ и Брюксел, с цел намаляване влиянието на Русия, Борисов само се прави на обединител. Истината е, че маймуните отдавна слязоха от дърветата, а Борисов скача от клон на клон, правейки се на маймуна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.