Последни новини

Свързани новини

10 Comments

 1. 1

  Dimitar Georgiev

  Далече е! Тежко им на пенсионерите, ако…..ги има!

 2. 2

  Дамян Мутафов

  Аларма превръщате се в типично русофилски=гъзофилски сайт.Еврото е донесло само и единствено ползи навсякъде където е въведено,а в България е въведено преди почти 20 години с въвеждането на валутният борд.

 3. 3

  Dafina Rashkova

  И на Гърция ли? :( Защо ли Великобритания и Швеция, развити държави, не го приеха за своя валута????

 4. 4

  Dafina Rashkova

  Нищо съществено в публикацията – бла, бла…?

 5. 5

  Weselina Stefanova

  Като е толкова добре и са изпълнили всички показатели,защо Дания,Великобритания,Швейцария,Унгария,Чехия,Полша не са в Еврозоната,а трябва ние да се натискаме за приемане на еврото.Защото сме най големите балъци ли????

 6. 6

  Rumyana Brankova

  Защо толкова се притеснявате? Заявено ни е, че това ще стане, когато нашите доходи се изравнят с европейските. В близко бъдеще такава опасност няма

 7. 7

  Weselina Stefanova

  В тези държави неприели еврото все още не са присвоени финансите от фискален резерв,хазна ,злато всичко което е собственост на държавата.Приелите еврото нямат собствена валута,финанси.Всичко се присвоява от Европейската централна банка.

 8. 8

  Дамян Мутафов

  Добре е човек преди да пише глупости да се информира поне малко.След приемане на еврото в Гърция стандарта им се повиши в пъти от преди това.Ако не беше еврото Гърция щеше да е опустушена страна.Ние като не сме приели еврото да не би да не са ни присвоили всичко?Напротив точно ако приемем еврото управляващите ни крадци няма да могат да крадат от финансите,и точно затова се противят със зъби и нокти.

 9. 9

  Ясмина Петрова

  Наистина,човек трябва ДОБРЕ ДА СЕ ИНФОРМИРА,преди да пише глупости!Той,и б.б.,казва,че сме забогатели и живеем добре…

 10. 10

  Дамян Мутафов

  Е явно вие добре сте информирана от глупостите,които четете и си вярвате,че преди 89г. е можело да се купят повече неща със 150лв. заплата отколкото сега с 1 000лв.Добре е човек да не бърка покупателна стойност с начин на живот щото и ние и гърци преди ЕС освен едни дрипи на гърбовете си нямахме нищо друго.Днес средният грък притежава едно жилище и две коли,неща за които преди е можел само да мечтае.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.