Последни новини

Свързани новини

5 Comments

 1. 1

  Лъчезар Средков

  В словото си президента защитава българщината.Това,че сме част от ЕС незначи че сме подвластни на ЕС.А и когато нещо ви звучи,че е против Европа,не означава непременно,че е съглашение с Русия.Нашите политици и управляващи не бива да са слуга на никой друг освем на българския народ.

 2. 2

  Куна Алексиева

  Грешката на Президента Радев е,че НЯМА ГРЕШКА и това ви дразни.Забравихте Плевньо дето четеше глупости и все хибритни войни му се привиждаха.

 3. 3

  Dancho Gaserov

  Впрочем, „европейският образец“ не е единствената конфронтация с европейското в това слово……..КЪМ ПИШЕЩИЯ….НИЕ вече ОПИТАХМЕ евро образеца,….ТОЯобразец е : ..ДА направи всички бивши соц държави ..БЕДНИ като църковни мишки ЗА ДА ги смели .ограби и най важното ДА ГИ УПРАВЛЯВА както си иска ,..ТОВА С НАЙ ПЪЛНА СИЛА ВАЖИ ЗА БГ нация…ТА МНОГО ДОБРЕ СЕ Е Изказал,..ДА СИ СВЕРЯТ часовниците „ония“ от брюксел….А БГ блюдолизци ДА се поспрат поне малко….

 4. 4

  Мира Димитрова

  Ами като ровиш за нещо, ще го извъртиш и изфабрикуваш.

 5. 5

  Maria Doseva

  Както вие, евтини драскачи, коментирате.. разбира се, че БЪЛГАРСКИТЕ БУДИТЕЛИ не са европейци. Ако бяха, Европа щеше да празнува нашия празник, а не хелоуин. Грешката не е в президента, а във вас.. Такива евтино платени и дребни драскачи дето се чудят как и па какъв начин да оплюят някой, който си милее за народа и родината..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.