About admin

Свързани новини

6 Comments

 1. 1

  Румен Кетев

  ТОЯ ОТ ЗАМЪК МОЖЕ ДВОРНА ТОСЛЕТНА ДА НАПРАВИ..!

 2. 2

  Peter Kolarov

  Еквилибристиките , далаверите и чупките на ГЕРБ не могат по никакъв начин да се свържат с понятието “социализъм“ ! Политиката на тия паразити може да се определи като “съвременен канибализъм“ !

 3. 3

  Mira Koleva

  Какъв социализъм строят всичко постоено съсипаха и продадоха .

 4. 4

  Dancho Gaserov

  АЛАРМО, напразно вдигаш врява,..КАК В МНОГО СТРАНИ важните Отрасли с Държавни, ( И печелят Яко), а само в БГ ГУБИ,???? СТРОГА СЪДЕБНА С/МА, ….това е ИСТИНАТА Значи частника Печели, А държавата НЕ ?? ТАЯ печалба ЗАЩО да не отива за Народа А в нечий..джоб,…??..Друг е ВЪПРОСА, че разграбиха -Ограбиха БГ ,…ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО…ХА ХА ХА ….

 5. 5

  Elmira Dimitrova

  „“От ГЕРБ излязоха с декларация против правото на лично мнение у нас! Как от диктаторската група на ГЕРБ си представят онази Демокрация, която им донесе всичко, без да имаме право да имаме лично мнение? Според ГЕРБ целият български народ трябва да мисли едно и също – това, което е заповядал великият диктатор !“

 6. 6

  Галя Петкова

  Що за заглавия? А, бе вие, защо обърквате понятията? От не познаване на езика или умишлено, за да обърквате още повече и без това разстроените хлапашки умове? Какво соц. виждате в управлението на гроб? Че, ако това е социализъм, кое е капитализъм? Обяснете, че ние простите, дето е сме журналисти да разберем ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

2014 Powered By Wordpress, Effective News Theme By Themelions Team