About admin

Свързани новини

14 Comments

 1. 1

  Stefan Geshev

  България била бедна държавица?… Напротив: една нищо и никаква страна направи толкова много хора милионери и милиардери! Е, за народа няма какво да споменаваме- той и без това е безгласен.

 2. 2

  Роман Кендеров

  Браво, добре сте ги описали!

 3. 4

  Valentina Ivanova

  Това е част от заробването на страната ни. Схемата е изпитана от кукловодите и се прилага в цял свят. Просто трябва да се организира обществото и да спрем да консумираме и плащаме и тогава ще се обърка създадената система на много богати и роби. Гледайте Цайтгайст – речта на Джон Пъркинс.

 4. 5

  Георги Пешев

  Свидетели сме на един хаос, в който живеем вече десетилетия. Колкото до Дънди – сериозни са атаките в страната, но да не забравяме, че фирмата се атакува и от източници извън страната. "Стани, за да седна" е истина, с която отдавна живеем.

 5. 6

  Boriana Georgieva

  Защо се пишат такива глупости . В тази фирма работят повечето хора от района и изхранват своите семейства.

 6. 7

  Minko Asenov

  РОМАНЕ,ПО ДОБРЕ УКРАИНЕЦ ,ИЗРАСНЪЛ,В ГРАДСКА СРЕДА,ОТКОЛКОТО, ЕДНА МУТРА С ТОАЛЕТНА В ДВОРА,НА КОЙТО ДЯДО МУ БИЛ УБИТ ОТ ПАРТИЗАНИТЕ,А ТОЙ НА ТЕХНИЯТ НАЧАЛНИК ,Т.Ж.,ГО ПАЗИЛ , ЗА ДА СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА !!!ЩЕ СИ ВЪРНЕМЕ ,АБСОЛЮТНО , ВСИЧКО ,СЛЕД 4 МЕСЕЦА ,КОГАТО "ЕВРОПА"СТАНЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ,ИЛИ ПОНЕ СОЦИАЛНА , ХОРА КАТО Б.Б З,З Ц.Ц, БЕРЛУСКОНИ И САРКОЗИ ,ЩЕ БЪДАТ ,ИЛИ В ЗАТВОРА ,ИЛИ НАТИКАНИ В ЪГАЛА ,ПОНЕ ЗА 20г.!!!!КАПИШИ ???/РОМАНЕ.ММ.

 7. 8

  Georgi Kirov

  А тези, хора вместо да получават канадски заплати сигурно взимат има няма 1000 лв, или и 2000 да са пак е нищо в сравнение с това, което печели тази фирма. Но въпроса е дали трябва да се продава дcржавата само да работят 400-500 души има няма. Докато ги нямаше канадците да не би тия работещите там сега да не са успявали да преживет. Няма човек, които ако има воля да не може да оцелее, само бедните духом не могат. След като за тази земя са умирали стотици хиляди, да не кажа че са милиони дори, надали шепа корумпиране чиновници имат право да раздават на който им даде пари за нов джип. И Левски можеше да избяга спокойно където си ще по негово време, но не го а направил, а си е дал живота, за да може сега разни празноглавци да продават държавата и други да пишат коментари във Facebook.

 8. 9

  Georgi Kirov

  А вие г-це сигурна ли сте, че това в този pdf са истински данни, защото всеки може да напише каквото си иска, а историята е доказала, че в повечето случаи става точно така, най-вече където играят парите. Аз на такива хвърчащи pdf-и не вярвам, но вярвамз на хората които са умирали за тази земя, като Левски и други, които ще се обърнат в гроба ако разберат какви ги вършат нашите празноглави управници, които днешните деца ще проклинат след 20-30 години. А доколкото видях в тоя документ, няма ни една скандинавска държава, която да си дава златото, нито пък UK или Germany си го дават на дчужденци да им го изнасят. НЕ виждам и поради каква причина трябва ние да им го даваме. За смешните няколкосторин долара или дори и милиона такса, които плаща тази компания, колкото са данъците на една средно голяма българска компания да си даваме богатствата и да живеем като мизерници, или дори заради това, че няколко стотин да речем човека от това село Челопеч + Пирдоп ще си загубят работата (а да не би те преди да дойде тази хфирма да не са живели), та тия хора все ще се оправят, та заради тези неща ли трябва да подаряваме нещо, което е на народа, а дори не е и на него, а на майката Земя. Ако човек има желание за работа и воля винаги ще намери начин, само мързеливите не могат. Аз предпочитам това да остане още скрито под земята 20-30 години и когато държавата е достатъчно богато и може да си позволи да го експлоатира, тогава да го направи и да построи инфраструктура за хората останали в България, да се случат проекти като паметника на Левски край Свиленград, като проекта Севтополис край Казанлък, тунела под Шипка, магистрали, унишверситети, училища, спортни зали, фабрики, зелени проекти, и т.н., заото иначе след 30 години сегашните пораснали вече деца, ще проклинат своите деди, че са продали държавата на няколко тариката от другия край на Света, които са профукали тия пари за наркотици и канадски про…. и луксозни яхти.

 9. 10

  Росица Андреева

  Georgi Kirov твърде добре си подкован и лошо аргументиран. Надявам се, кафето, което получаваш да си струва.

 10. 11

  Росица Андреева

  Georgi Kirov вие продадохте България!

 11. 12

  Georgi Kirov

  Росица Андреева
  Аз кафе не пия по причини, които няма да обяснявам. А колкото до намека, че някой ми въздейства или нещо такова, ще кажа че това е моето лично и отговорно мнение, като гражданин на тази държава и като човек, който иска да живее в модерна и просперираща страна. Не мисля, че управляващите ни трябва да хленчят пред разни международни банки за 5-10 милиона заем за да плати пенсиите и заплати за следващия месец и да раздават обществени богатства на чуждоземни експлоататори в замяна на тия заеми, а да мислят отговорно, защото и без тия заеми ще оцелеем и дори е за предпочитане, за да ценим после това, които сме си изработили. Може да са нужни повече усилия, каквито са били необходими на другите страни да станат развити, но по-този начин ще се стимулира всичко – от образование и наука, през работоспособност и ефективност до технологии и прогрес. Защото като вземеш едни лесни пари на заем или в замяна за нещо, естествение ход на икономиката и развитието се изкривява чрез опит да се прекара през някакъв изкуствен и неконтрулируем такъв и се получава точно това, което стана в държавата ни през последните 25 години – корупция и кой ще се докопа до чуждите пари, икономика – МОЛ-ове и търговия, и бягащи на запад тъкмо завършващи вишисти. Това са фактите и жалката истина. Не ми е ясно по каква причина вие сте толкова ентусиазирана да "дарявате" тези природни ресурси. Директна изгода ли имате или що? И на последно място не твърдя, че съм запознат, кой знае колко с темата и незнам кое до колко е истина, а и надали много хора го знаят, но въпроса е принципен и това е важното, защото като се тръгне веднъж по кривата и после няма спиране, а кривата може да се превърне и в спирала.

 12. 13

  Georgi Kirov

  Росица Андреева
  Аз нищо не съм продал и няма и да продам. Аз не съм държавен служител, не съм бил и няма да бъда. Работил съм единствено в частния сектор и смятам и занапред да остана в него. А дали като наемен служител или като предприемач и производител (уточнявам, не търгаш или търговец), е съвсем друга тема.

 13. Pingback: baclofen

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

2014 Powered By Wordpress, Effective News Theme By Themelions Team