Последни новини

Свързани новини

Един коментар

 1. 1

  Анонимен

  Защо пропускатe да напишете колко са оздравелите? Може би защото тогава ще стане ясна лъжата за „прекрасната“ ни здравна система и за „адекватните“ мерки, които взема здравния министър след заповед от министър-председателя, като и двамата не са медицински лица. При това и в НОЩ-та, която е надвиснала над България, няма нито един с подходяща специалност.

  А и не можах да открия и прочета заповедта на министър-председателя за създаването на НОЩ с консултативни функции към министър-председателя, което ме навежда на мисълта, че цялата работа е незаконна и противоконституционна.
  Освен това трябва да поясня – починалите не са починали от корона-вирус, а при тях е установено присъствието на корона-вирус. Все едно да кажете, че тъй като 80% от населението си носят хеликобактер, следователно 80% от починалите, което право 240 човека дневно, са починали от него.
  При 2000 легла, оборудвани или пригодени, със заповед на здравния министър, за интензивни, са заети 34 – следователно здравната ни система е „претоварена и едва диша“. Останалата леглова база се ползва на 20%, защото са стопирани всички планови операции и хоспитализации. Не знам как да определя това безумие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.