За Нас

АЛАРМА е информационно – коментаторска медия,

създадена по време на драматичните събития с масовите протести в България през 2013 – 2014 година, които свалиха правителството „Борисов 1“.

След като в този период стана ясно, че в България са малко свободните медии, които са обективен коректив на властта,

възникна естествена нужда от създаване на свободна медия, която да дава възможност на всички гледни точки с дейното участие и на граждани, които да алармират със свои сигнали за нередности в централно и местно управление.

АЛАРМА е единствената електронна медия в България, която публикува всякакви сигнали на гражданите за нередности в цялата страна.

Освен отразяване на политико – икономически събития в България и света, АЛАРМА дава глас на свои коментатори, които стоят далеч от статуквото, и представят различни гледни точки от показаните в „средствата за масово осведомяване“.

ЛАРМА е създадена от световноизвестният флейтист Кристиян Коев и общественик, който бе и деен участник в събитията през 2013 – 2014 година. Тези събития се запомниха с многохилядните протести срещу управлението на тогавашния премиер Бойко Борисов. Оттогава до сега мотото на медията е „АЛАРМА за всеки“.

Медията отразява и събития в света на изкуството, културата и образованието.

АЛАРМА носи прозвището „неудобната медия“, за властта, за която има съмнения, че е обвързана с корупция, измами или престъпления.

„АЛАРМА за всеки“ не е само мото, но и светоглед, обективен поглед върху събитията, без да се влияе от политическия спектър, в който властва което и да било правителство.

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.