Свързани новини

8 Comments

 1. 1

  Анонимен

  Няма по гладки мозъци от тези които се опитват да настройват и разделят хората по партиен признак при сегашната разруха и погром над държавата! И вие ще бъдете съдени ведно с тези които управляваха и разрушиха България!

 2. 2

  Анонимен

  Марков,умен и уважаван човек си ! Сериозните неща ,които предлагаш,поне аз с удоволствие чета ! Но съм изненадан ,и то неприятно от тази глупост, която си изтърсил ! Въздържай се от подобни излияния,ако не искаш да загубиш уважението на по-сериозната аудитория !

 3. 3

  Атанас Атанасов

  Дано да не Ви разберат г-н Марков, за да вземат да се поизбесят, че иначе отрърване от тях няма, горните два коментара не са Ви разбрали, мога да им подсигуря въженцата!

 4. 4

  Балканджи Йово

  Това въже което предлагаш е за тебе,защото си скрита карта на ГЕРБ!?!

 5. 5

  Атанас Атанасов

  Балканджи Йово не съм крадлив комунист за да съм гробар! И не цапай името на Балканджий Йово глупако!

 6. 6

  Анонимен

  Марков,
  .
  Умен си, но не съвсем… Казваш нови и верни неща, но верните не са нови, а новите не са верни…:
  1. Вярно, но не е ново… Всички знаем, че сина на Нинова е ЗАЛОЖНИК в САЩ, както децата на хиляди водещи политици от България и целия свят… Така са правели още в Римската
  Османската и Британската империи…
  2. Ново е, но не е вярно… Кмета на Харманли няма власт над полицията на Боко и Цецо…, които лично подбират офицерите в МВР по признак… партийна вярност и Лична лоялност към Боса… (Така де, Към Боко… Не знаеш ли…?).
  .
  Полк. инж. Р. Стоянов.
  .

 7. 7

  Антон Косев

  1.Г-н, полковник, нещастният син на г-жа Нинова, отвлечен ли беше от мръсните американци, за да бъде закаран в САЩ, като заложник и да слугува на Ротшилд?
  2.Пропуснахте да отговорите на втория въпрос, само с да,или с не !

 8. 8

  Антон Косев

  1.Г-н, полковник, нещастният син на г-жа Нинова, отвлечен ли беше от мръсните американци, за да бъде закаран в САЩ, като заложник и да слугува на Ротшилд? 2.Пропуснахте да отговорите на втория въпрос, само с да,или с не !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.