About admin

Свързани новини

Един коментар

 1. 1

  Vania Todorova

  Публикувам това, не като информация, не като изявление, не като коментар, а като УЛТИМАТУМ към правителството на Борисов !
  Неуважаеми дами и господа управляващи,
  Вашите агресивни мерки за въздействие да бъде насилствено приета ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ са осъдителни по КОНСТИТУЦИЯТА на РБЪЛГАРИЯ !
  Това, че тя съдържа подвеждащи текстове за узаконяването на отклонения от нормалността на човешкия род по принцип, а вие противно на обществения морал и острата реакция на българските граждани, без оглед на тяхната религия и вероизповедание за нейното отхвърлянето въобще, налагате като актуална държавна политика под прикритието на „ГРИЖА” срещу насилието на жени и деца и се мъчите чрез вулгарен рекет и насилие да закрепите законодателно, е противоконституционен акт
  за който ще бъде внесен официален иск в КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД за нарушените ни човешки права, произтичащи както от КОНСТИТУЦИЯТА на РБЪЛГАРИЯ, така и от ЗАКОНА ЗА ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯТА, уреждащ правното положение на религиозните общности в България.
  По силата на вашата умопомрачителна „логика”, която е изключително в услуга на отблъскващата ви марионетно-васална политика, без съмнение вие утре може да тръгнете да узаконявате и канибализма. Опитът ви да дефинирате тази дехуманизация покрай тенденциозно разписаните мерки за „БОРБА С НАСИЛИЕТО” в „КОНВЕНЦИЯТА” е прикрита форма на фанатизъм, водещ към разпад на нашия обществен строй, бит и култура, освен че е сериозен сблъсък и с културно-християнските и мюсюлмански ценности и традиции на нашия народ.
  Няма как да бъде подминат и факта, че въпреки вашите мъчителни три мандата във властта, вие не можахте да възприемете факта, че държавата е организирана структура освен за уреждане на собственото ви благополучие, и за грижа към хората !
  Демокрацията е волеизява на народа, но вие като цинични егоисти, не зачитате това негово право и осигурили вече материалното бъдеще и на правнуците си чрез кражби и далавери, забравихте откъде сте тръгнали, забравихте културата, нравите, обичаите и устоите на предците ни, определили нашата народопсихология, национална идентичност и морал.
  Ние много добре знаем, че ТОЛЕРАНТНОСТТА има и друго определение, което се нарича „ДОБРОВОЛНО ПРИЕМАНЕ НА СТРАДАНИЕТО”, което българският народ категорично ви отказва, но вие продължавате да издевателствате над всички нас и да ни въвеждате в заблуждение, да извивате ръцете ни от позиция на властовия ви статут и да ни товарите с нова емоционална тежест, изразяваща се в бъдещата ви „разяснителна кампания”, което е достатъчен повод за искане на нов ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ и търсене на наказателна отговорност !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

2014 Powered By Wordpress, Effective News Theme By Themelions Team