След сигнала на БОЕЦ от днес срещу Борисов и разкритите от нас документи от които става ясно, че той лично е бил уведом половин година преди катастрофата край Своге за дефектите на пътя и то точно за мястото на катастрофата се случи нещо изключително важно!

Борисов призна, че е знаел! В емисиите на националната телевизия, която изненадващо отрази сигнала на БОЕЦ се съобщава, че от правителствената пресслужба са получили отговор. В него се потвърждава информацията на БОЕЦ, че още февруари 2018г. Бойко Борисов е бил уведомен за дефектите на пътя, но нямал вина за последвалите събития защото си бил свършил работата, като препратил документите на АПИ и те разпоредили на ТРЕЙС да ремонтират пътя!


Това е цинизъм и най-долнопробен кризисен ПР! Борисов прехвърля цялата вина на своите подчинени и по най-страхливият начин се опитва да избяга от отговорност! ТОГАВА ЗАЩО прокуратурата повдигна обвинения на шефовете на АПИ за бездействие и престъпно неизпълнение на служебните задължения? Нали според Борисов именно на тях е изпратил документите и та са си свършили работата, като са разпоредили на ТРЕЙС да отстранят дефектите?
КОЙ ЛЪЖЕ?
Борисов или прокуратурата? Ако Борисов е изпълнил своите конституционни задължения, то защо половин година след като е изпратил на АПИ документите НИКОЙ не е извършил никакев ремонт на пътя? Вместо това държавата ВРЪЩА ПРЕДСРОЧНО на ТРЕЙС гаранцията за ремонта! Бойко Борисов наистина е изпратил на АПИ документите, но е разпоредил да се „тупа топката“ и да не се предприемат действия докато не изтече срока на гаранцията, за да се спетят няколко милиона на ТРЕЙС! „Като съм казал, че тези няма да ги закачам, значи няма да ги закачам“ ПОМНИТЕ ЛИ?
ЗАЩО ЗАГИНАХА 20 БЪЛГАРИ? Защото ни управляват убийци, алчни престъпници и брутални мутри, готови на всичко, за да продължат да крадат и крепят престъпната си власт! След днешният ден Борисов е директно и безусловно замесен в събитията довели до катастрофата и смъртта на 20 човека. Той носи пряка отговорност солидарно със своите слуги за тези жертви и десетките ранени и осакатени хора. Вече оставката не е достатъчна. Съд и затвор и то задълго! Но колкто и дълго да живее и да плаща за престъпленията си, 20 живота не може да върне!
Борисов е пътник. Приключи своето управление позорно, като презрян страхливец и долен убиец. Такава е съдбата на всеки диктатор. И на всяка мутра.
БОЕЦ продължаваме битката до изриване на цялото мафиотско блато. Стъпка по стъпка, битка след битка, последователно и упорито. Няма какво да ни спре, каузата ни е чиста и в това е силата ни и ставаме все повече!
#УбийциГейт
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА