Свързани новини

7 Comments

 1. 1

  Ivan Hristov

  Курветина

 2. 2

  Ани Николова

  Това заслужава ама наистина да и се случи

 3. 3

  Dachi Tancheva

  Тая има проблем с ума си, лекувай се

 4. 4

  Vania Todorova

  ЖАЛКА, МНОГО ЖАЛКА ОТРЕПКА…

 5. 5

  Vania Todorova

  ПРЕДИЗВИКАНО КРАТКО ЕКСПОЗЕ… Пословичното овчедушие на българският народ създава условия на разни нищожества като се почне от „хабилитирани лица” и се мине през псевдоисторици, пишман политолози, нагли графомани, „висши” чиновници, перверзни политици и се стигне до „чалга-звездата”, да подменят историята ни да и се опитват да обезличават общочовешки значими национални герои, поети и важни личности, не само за България !
  Тази вулгарна стойкаджийка, която не е и певица, не може да се заиграва с Вапцаров, който е единствен все още на Балканския полуостров с присъдена му в Женева по искане на международната общност – СВЕТОВНА НАГРАДА ЗА МИР и трябва незабавно да бъде поканена на разговор с призовка не в телевизиите, а на по-специално място !
  Тази куха лейка с нейното усукване и вулгарно облизване, рецитирайки стихотворението „ПРОЩАЛНО”, което наистина за Вапцаров е било прощаване с живота и с най-близкия му човек, преди да бъде разстрелян показно в средния тунел на „ГАРНИЗОННОТО СТРЕЛБИЩЕ” спечели завинаги презрението на 99 % от българския народ!
  Естествено, че високият интелект и изстраданата социална поезия на Вапцаров са двете най-силни оръжия, които го пренесоха във вечността и опитите да бъде отново разстрелван от разни аутсайдери и да бъде чалгализиран от хора, на които мисленето им минава през дебелото черво, няма как да засегне този колос, който се оказа по-силен от времето !
  Обичта към Вапцаров се изразява най-точно с това, че е преведен и четен в над 50 държави и че към днешния ден все още е флагман на надеждата за 99 % от българските граждани !
  Нека да не забравяме, че претенциите ни за нравствено извисяване на европейци в 21-ви век, не се оправдават с образа на чалгаджийката, решила да си лъска имиджа с Вапцаров и че, това по-скоро ни връща към онези мракобесни времена на монархофашистката власт, която си е позволила да прилага нечовешка схема по изпълнение на екзекуциите в „ГАРНИЗОННОТО СТРЕЛБИЩЕ” където е разстрелян поета (обесил се според чалга-звездата), като е задължавала войници от редовната армия, да убиват антифашистите !
  ТОВА БЕШЕ И ДЪЛБОКАТА РАНА НА ПОКОЙНИЯ АКТЬОР ПЕТЪР СЛАБАКОВ, КОЙТО Е ПЛАТИЛ ВИССОКА ЦЕНА ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СЕ Е ПОДЧИНИЛ НА НЕЧОВЕШКОТО БЕЗУМИЕ !
  С подобни примери като това „творческо-чалга- недоразумение” ние не само, че не можем да преодолеем миналото ни, но се товарим и с още по-големи морални негативи, които са в основата на духовната пустощ !
  От Продуцента на документалния филм за НИКОЛА ВАПЦАРОВ по случай 100 години от неговото рождение – „ТИ ПОМНИШ ЛИ…”

 6. 6

  Лазарина Здравкова

  Не разбирам защо медиите продължават да се занимават с нея и по този начин да й правят реклама. Спрете се !

 7. 7

  Sonia Prangova

  Много и мяза на мимдила ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.