Свързани новини

12 Comments

 1. 1

  Вл Димитров

  Че какво хубаво нещо сме видяли от както членуваме в него???? С какво положението на хората в страната ни е станало по добро???? Отговорете си на това и сами ще разберете защо не искаме да продължаваме да сме в тази общност….

 2. 2

  Таня Митева

  ЕС,убийци.Всички паши в Турция са били европейци.Векове са ни избивали.Продължавват да ни избиват

 3. 3

  Pepa Dobreva

  Николай Хрстов ,недей плака за Е С ,ами плачи за българските пенсионери ,плачи за българските БЕЖАНЦИ ,кадето си възпитават децата по скайпа има още много да се плачи за това което ни донеси ЕС ,а за него неплачи ! Те си плетат кошницата за наша сметка.

 4. 4

  Pepa Dobreva

  Николай Христов ,за кое зло от исток ми говориш?Нима ЕС не е един разграден двор за някакви „бежанци“ ,колко териростични акта са извършени откакто им позволиха да емигрира в Европа .Какво хубаво се е случило в Б Г.Да свободно и доброволно сме роби на ЕС.Без мнение и глас.Какво на плашат с Турция?НАТО докато си вдигне задника ние ще сме сринати!Нищо хубаво от ЕС.Да шепа хора се облажиха от него!

 5. 5

  Mata Nikolova

  НЯКОГА СМЕ БИЛИ ЗАВИСИМИ ОТ СССР,,НО БЯХМЕ ПО ДОБРЕ,,СЕГА НИ СЕ НАЛАГА ВСИ4КО ОТ ЕС И НЯМАМЕ ИЗБОР,,,А 4ЕХИ И ПОЛЯЦИ КАЗВАХА ЗА БЪЛГАРИЯ,,4Е Е ГАЛЕНОТО ДЕТЕ НА СССР,,ЕС НИ УНИЩОЖИ КАТО НАЦИЯ,,КАТО ДЪРЖАВА,,НЯМАМЕ АЛТЕРНАТИВА,,,

 6. 6

  Иваниел Иванов

  Че какво лошо има, слънцето и светлината са от изток, а не от запад където сме сега в колониалния олигархичен ЕС – в зоната на здрача!!!

 7. 7

  Evgeny Kolev

  Предлагам на авторът на това сълзливо писание , да се скрие в килерчето си на село и да си плаче за Европейският съюз на воля. Обидно е , когато неграмотни люде , като него публикуват неща с които не са наясно !

 8. 8

  Dafina Rashkova

  Просто е ОБЯСНЕНИЕТО -ПОКРАЙ НАШ ИЛИЯ, ТА И СВЕТИ ИЛИЯ! :( Колкото до Русия – ЗАЩО ЛИ ВСЕ С НЕЯ ПЛАШИТЕ – НИЕ собствени интереси и достойнство нямаме ли? За ДОСТОЙНИ ПОЛИТИЦИ е СИГУРНО!🤔

 9. 9

  Майя Димитрова

  Път към изхода винаги има !Кой го търси е въпроса !

 10. 10

  Тихомир Тачев

  Я, да вземеш да се удавиш в сълзите си!

 11. 11

  Николай Петков

  Браво,Иваниел, начукай им го! На майка им гнусна, евроатлантическа!

 12. 12

  Penka Filipova

  Глупости пише тоя глупак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.