Последни новини

Свързани новини

3 Comments

 1. 1

  Дедо Йоцо

  По колко € им е раздадено от милиардните заеми да наскачат срещу Президента…Срещу него и БСП се протестира само срещу заплащане…Както навремето ,,умните и красивите“ срещу Орешарски, както тези скачащите по идея на ЦРУ с Иван Костов…,,девизът е един същ и в София и в Киев…Кой не скача е червен -тогава + 20 долара на ден

 2. 2

  Българионъ

  Когато джуджета се напъват да бутнат великани е много комично и ако се вземат много насериозно стават жалки и за посмешище.

  Президента Радев не е мистър Бийн! Някои сега газ пикаят, че няма кого да командват за да си начешат политическите сърбежи.

  „Прегръдките и целувките не са част от моя политически репертоар. За разлика от г-н Борисов аз използвам други форми на общуване“ – президентът Радев

  Истерията срещу Радев идва от дълбокото смущение, не е фигурант и няма да играе ролята на палячо от когото нищо не зависи. Радев изключи автопилота и показа, че има намерение да бъде коректив на властта. Човек, който се отнася със страхопочитание към властта, а не гледа на нея като на полагащата му се тройка кюфтета с гарнитура (Борисов).

  Когато президентът взима позиция срещу корупцията, това е позиция срещу обществен порок, а когато ГЕРБ реагират като опарени, то е защото те са се припознали.

  Президента ни се е заел със трудната задача да опази намаляващият български народ и не сте вие хората които ще му нареждате.За разлика от вас той държи на думата, която е дал пред народа, който го е избрал! И за това ще се бърка където той реши и където има проблеми, т.е навсякъде, защото народа искаме така да бъде.

  Президентът Румен Радев: „Свидетели сме на остра криза на управлението на всички нива. Методично се погазват закона и морала и това парализира цели сектори, ситуация без аналог в българския преход,
  Институции, призвани да спазват закона и да отстояват демократичните институции, го потъпкват.

  Kosyo Todorov: От вчера наблюдаваме абсолютен хейт срещу нашия Президент! Защо?
  Румен Радев бил дърта свекърва, злобна, д-р Менгеле замесиха, разгласиха смъртта на баща му, разединител бил и още куп персонални обиди по негов адрес от платените тролове.
  Президентът сам по себе си никого не обиди, никого не унижи. Остава горд и честен, и именно в това е неговата сила!
  Абсолютно никой не успя да го обори с дори един единствен разумен аргумент, защото никой не се вслуша в правотата на думите му. Нищо аргументирано, нищо конструктивно не се чу откъм НС, обаче всички се нахвърлиха срещу него, като по команда.
  И тази организирана атака я гледаме вече цяла година.

  Президентът по Конституция има ограничени правомощия. Разбираемо е, че всички очакват действия, но не забравяйте, че Президентът Радев трябва да е за пример за спазване на Конституцията и законите. Той трябва да дава насоки и да казва истината, но няма правомощия да изисква от правителството. И виждате, че дори заради позицията си е подложен на удари от страна на мафията.

  Президентът при встъпването си в длъжност се кълне в Конституцията да я спазва, а не да я заобикаля или тълкува. Президентът е човек на честта на пагона и клетвата, която е дал. Просто е като бял ден.

  Честа, достойнството и точността на Президента Радев стряскат, плашат, вбесяват и изкарват извън контрол диктатора и партийката му.

 3. 3

  Анонимен

  ОТ ЧОВЕК С ПОДОБНО „ЗАБОЛЯВАНЕ“ -НАРЦИСИЗЪМ , МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ВСИЧКО :

  Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
  • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
  • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
  • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
  • Изисква прекомерно възхищение.
  • Има чувство за вродена правота.
  • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
  • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
  • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
  • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
  Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
  За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.