BREAKING NEWS

About admin

Свързани новини

10 Comments

 1. 1

  Lia Aneva

  POZDRAVLENIA, DOSTOEN BALGARIN

 2. 2

  Златина Митева

  Лора Крумова беше толкова „боса“, така неподготвена и направо безпомощна, че стана смешна и за съжаление. Изобщо не е чела конвенцията, както твърди и изобщо няма идея за какво иде реч, освен опорните точки, които са й поставили. Излъга, че знае какво е ГРЕВИО, изуми се, че Жени и Андрей не се хванаха за косите, а биили мислели еднакво!!! Това русо същество стои доста нелепо на телевизионния екран.

 3. 3

  Valentin Ivanov

  Ама па много грозен,като баща си.

 4. 4

  Neli Todorova

  Браво!Жалкото е че продажните политици са готови да подпишат това извратено безумие!

 5. 5

  Weselina Stefanova

  За позицията си Слабаков показа че е истински българин.Всеки от нас трябва да се противопостави на тази Конвенция,тъй като тя уронва морала и нац. ценности на българина.Дава неограничени права на някаква съмнителна организация,която никаква съдебна,власт,прокуратура,не може да я контролира,проверява и да се интересува какво орави.Все едно един хитлеристки отряд да прави каквото иска и да се разпорежда с живота на цялата държава.Това са някакви безумни беща,на осихично болни хора!!!

 6. 6

  Иванка Христова

  за пари ще стои не само нелепо , но и задните им части ще целува – тя за това е способна

 7. 7

  Kirila Mavrodieva

  За пари много нещо подписаха !Рая ! ха ха

 8. 8

  Kostadinov Stefan

  ПРАВ Е ЧОВЕКА

 9. 9

  Marina Jeneva

  Това ли е ,,истинският българин“….Слабаков?! Мърляч,псуващ,просташко поведение,употребяваш вулгаризми! Грам толерантност към различните.Гейовете към които е насочил гнева си,са хора с постижения в науката,култура.Между тях има нобелови лауреати,олимпийски медалисти,световно известни режисьори,актьори,композитори. И,откъде,накъде един мърльо ще раздава правосъдие и морал?!!!!!!!

 10. 10

  Гергана Лялева

  И какво? Нямат права ли? Някой ги бие ли?
  Напротив, имат всички условия да се реализират и развиват. Дори разни смешно облечени ватмани се опитват да диктуват модата…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

2014 Powered By Wordpress, Effective News Theme By Themelions Team