Последни новини

Свързани новини

13 Comments

 1. 1

  Анатолий Тодоров

  Разбира се. Ако не го е страх, защо му е тази охрана, лекар и т.н. Нека да допуснем хипотетично, нещо се случва снего, е и какво от това, Симеонов става премиер, и какво от това? Неговите страхове са в неговото подсъзнание, там няма спасение.

 2. 2

  Detelin Grudev

  Страхливец е и няма нужда от доказателства. Действията му го показват. Когато има проблем,той се скрива докато отшуми. Силен е на думи и рязане на лентички. И пред млади журналистки.

 3. 4

  Димитрина Стефкова

  Той се убеди, че няма смисъл да спори с хора,които бъркат цветовете !За тях бялото винаги е черно!

 4. 5

  Tinka Yordanova Sergieva

  Никак не е страхливец просто се измъква и си прави каквото си иска парите и властта са в него

 5. 6

  Анонимен

  Отвратителен голям страхливец! Горкият се усеща колко е прост и неук, усеща,че хората отдавна видяха неговата неграмотност и посредственост, усетиха, че е крадлив нарцис и неподготвен премиер, който само излага България с непремерените си приказки по международни форуми! По- слаб интелектуално премиер не сме имали! Голям резил с него! Как да не го е страх! По мутренски държава не се управлява!

 6. 7

  Галя Петкова

  Димитрина Стефкова А бе „жено“, ти от платените или влюбените си?

 7. 8

  Галя Петкова

  Най-големият страхливец в политическия елит, от съществуването на българската държава! За да не бъда голословна, ще ви дам няколко примера! Първо – като стане работата много на бозук, той я вдигне кръвно, я се смали по-ниско от тревата! Второ – изпусне се някъде за нещо и щом започнат да се надигат хората, хоп от мени го! Трето – както знаем всички, не блести с много ум, кажи това, което не трябва и после отрича /случая с лошия ма’трял/! Че, кой страхливец не постъпва така? Четвърто – щом не е страхливец, що се е обградил с цял полк пъдари? Бряяяяяяяяяяя, скъпоценния му животец, а другите нека измират! Те са по-ниши и от кучето му, дето го хранеше с пържоли! А ние, дето храним него, че и кучето му нека сме му роби! Да работим за без пари, до 102 години, че той-богоизбрания да може скъпи подаръци да прави на всяка тръпка! На коя палат, на коя диаманти …

 8. 10

  Ruska Duleva

  ДА ЗА ТОВА ИМА ТЕЖКА ОХРАНА КОЯТОЭ Я ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ

 9. 11

  Mariyan Ivanov Velikov

  Разбира се,че е страхливец.Всеизвестно е.Грозен,тъп и плешив.

 10. 12

  Stefan Stenli

  Dreme mu na Boyko……

 11. 13

  Иванка Христова

  ако не беше такъв , щеше ли да прави каквото наредят от ЕС и янките, щеше ли да доброволно да приема мигрантите , когато 4 членки на ЕС се противопоставиха начело с Орбан , който апелираше за солидарност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.