Последни новини

Свързани новини

6 Comments

 1. 1

  Mira Koleva

  И са много прави !ЕС ни разсипа !

 2. 2

  Vasil Markov

  Разсипа ни не ЕС, а лакомията на политическата ни върхушка. Тя ни държи на дъното. Сърбите, като нация практически са повече европейци от нас още от времето на Тито. Ний тогава бяхме партенката на руския ботуш. А неволите на Сърбия дойдоха след, като запада припозна албанците за по-близки до сърцето(джоба) си.

 3. 3

  Ивелин Стефанов

  Не искат или не им разрешават ?

 4. 4

  Violeta Stoimenova

  И са си по добре от нас!

 5. 5

  Elmira Dimitrova

  при нас домати от Полша, картофи от Франция, чесън от Китай….

 6. 6

  Vasil Markov

  Ще имат разрешение, ама за ЕС в комплект с членство в НАТО. Ще стане, като минат 50-60г от бомбардировките и се направи в Белград паметник на натовския летец „герой“. Ама и да се побългарят малко, което не вЕрвам да се случи. Ама знае ли се. На немците простиха, че и ходиха да им работят по фермите и фабриките. Парадокс славянски. В едно семейство дядото да получава обещетение, че като военопленник го принудили да работи за вермахта, а внуците да са гастарбайтери,ама на бундесвера. Четох скоро за югославската Съпротива и офанзивните на немската армия срещу тях. Не е лошо разни анал- лизатори външнополитически да попрочитат историята също.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.