BREAKING NEWS

About admin

Свързани новини

32 Comments

 1. 1

  Владимир Робинзонов

  Ето това е българският народ – все едно някой крадец да влезне в къщата ти и да почне да краде, а ти да му се радваш и да му ръкопляскаш. Приказката "прост народ – слаба държава" е много точна! Мълчейки и нищо не правейки, този народ е обречен на изчезване! За голямо съжаление!!!

 2. 3

  Лазар Юрдакев

  , новина, основата на която се знае не от днес или вчера. Какво успяхме да направим за да спрем разграбването? Абсолютно нищо. Вече се повтарям – поставили са на власт разбойниците, които си гласуваха заКон-и и грабят заедно с тези, които експлоатират подземните и не само подземните богатства на България, а овчият Народ, част от който съм и аз мре от глад и мизерия!

 3. 4

  Krasimir Georgiev

  С овчедушието….съм и съгласен.. и не ! В началото бяха лъжливи обещания, после предателство..! Сега потрес и накъде.. ? По пътя на Че Гевара, което е невъзможно, или примирение.. ?… Параграф 22 & ! " Да бъда или да не бъда " ?

 4. 5

  Slavcho Slavov

  Da ti nastràhnat kosite ot prodajnizi … za vàzmezdie na vsichki Bàlgari ,rescenieto e samo edno – vsichki upravliavali dàrjavata ni sled 1989 g.na sàd za 24 h i na stenata!!!

 5. 6

  Лазар Юрдакев

  Не ми пука вече – мизерията и жалкото съществувание, а с мен или без мен е все таяреших да избегна

 6. 7

  Тихомир Тачев

  Освен Сидеров, никой друг няма да го направи!
  Останалите и най-вече тия дето протестират въобще нямат такива намерения!

 7. 8

  Божидар Танев

  Тази планета не е наша собственост ! От стотици хиляди години ,Анунаки засяват тази планета с полезни изкопаеми и идват да прибират реколтата ! Те са ни създали ,за да им работим !Кои сме ние,че да им държим сметка ?!!!

 8. 9

  Владислав

  ходи се прегледай

 9. 10

  Пламен Тачев

  Сидеров "научи" за проблема след като отдавна се беше завъртял в мрежата. А такъв сериозен въпрос да служи за дъвка в неговата уста гарантира само едно – провал… И въобще – ако искаш нещо да не се случи – дай го на Волен да го постави като "проблем"….

 10. 11

  Ceco Velikov

  Продажни изроди.С тези ресурси биха платили външния дълг.Корупцията трябва да се наказва със затвор минимум 10г ефективна присъда без право на обжалване!

 11. 12

  Marina Kristoffersen

  Пламен Тачев много грешиш,още от 95г Сидеров пишеше във вестник Демокрация всичко за златото на България,критикуваше безпощадно Костов.Той винаги е алармирал за този грабеж на България. Професор Гергелчев е негов приятел и филм в Алфа тв. направиха за този грабеж,но как може Сидеров да попречи,примерно на тъпака Борисов,който миналата година малко преди да избяга от отговорност отдаде и последните 30% ако не греша за още 30 години.Само ако е министър председател Сидеров тази концесия ще бъде развалена.Това го е казвал много пъти.Нали ви е ясно,че Атака никога не е била във властта и с 23 депутата неможв много да се направи.
  http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D1%82-55-%D1%82%D0%B8-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B9-11-05-2013%D0%B3-c2403.html

  Ето този филм и тази рубрика в партиината тв.на Атака-истината

 12. 13

  МAK

  Пламен Тачев много грешиш,още от 95г Сидеров пишеше във вестник Демокрация всичко за златото на България,критикуваше безпощадно Костов.Той винаги е алармирал за този грабеж на България. Професор Гергелчев е негов приятел и филм в Алфа тв. направиха за този грабеж,но как може Сидеров да попречи,примерно на тъпака Борисов,който миналата година малко преди да избяга от отговорност отдаде и последните 30% ако не греша за още 30 години.Само ако е министър председател Сидеров тази концесия ще бъде развалена.Това го е казвал много пъти.Нали ви е ясно,че Атака никога не е била във властта и с 23 депутата неможв много да се направи.
  http://www.ataka.tv/видео/капиталът-55-ти-брой-11-05-2013г-c2403.html

  Ето този филм и тази рубрика в партиината тв.на Атака-истината

 13. 14

  Пламен Тачев

  Marina Kristoffersen Как да не може много да се направи? Може, разбира се, и златният му пръст го доказва.

 14. 15

  Димитър Димитров

  Така е и по закон. Не можем да излизаме извън пределите на неизбежната самоотбрана.ЖАЛКО!

 15. 16

  Пламен

  Абе оставете го тоя Сидеров бе !!!Национален предател> Той наред със всички трябва да бъде обесен.Никакъв патриот или националист не е той. Той е едно алчно същество манипулирайки националистическото чувсвто в Българина и го извърта за неговите цеи,а именно ПАРИ.Ти така страстно да плюеш етносите, и да пропагандираш България за Българите и в момента в който направиха коаллиция с ДПС и млъкнаха .Стана ми ясно каква им е играта-Фурнаджийска лопата,подлога на ДПС в това число и БСП .Няма по-малко зло, в Парламента ,няма такова понятие , не и за нашето правителство , всички са в кюпа. За да се изчисти един храст, то той трябва да се изтръгне от КОРЕНА , няма да стане само да го клъцнеш отгоре-отгоре.Парламента е този храст ,цялостен съд до един СЪС ЕКЗЕКУЦИЙ задължително , за да знаят следващите какво ги чака за държавна измяна и предателство.СИЛНО ГО ВАРВАМ ТОВА И СЪМ СКЛОНЕН !!!

  Ние трябва да се оправяме а не да чакаме правителството.То така хубаво на „ОПРАВИ“ за поколения напред .

 16. 17

  Anton Ivanov

  siderov durjankata na lutvi mestan

 17. 18

  Стефото Президент

  как се засява със злато? много интересно
  искам и аз да си посадя

 18. 19

  Божидар Танев

  Стефото Президент Алхимиците не случайно са търсели отговора,като тебе,защото са знаели,че може !

 19. 20

  син пролетарски

  Защо пък само 4? Всички носят отговорност и мълчат!

 20. 21

  Din007

  Приказки за наивници…Тонове злато и петрол в които плува България…Много пъти съм се питал може ли да има такива наивници да вярват в такива приказки на един хитрец… Честито волене…като чета коментарите…горе пишещите глупаци са ти осигурили още един мандат…Търси нова любовница…Деница се позбръчка…

 21. 22

  Stefan Stanev

  НИЕ СМЕ НЕМСКО-АНГЛИЙСКА КОЛОНИЯ ОТ 90г.НАСАМ!!"КОНСТИТУЦИЯТА" НИ Е КОЛОНИАЛЕН ОКУПАЦИОНЕН УСТАВ,А ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СА КОЛОНИАЛНИ ОКУПАЦИОННИ АДМИНИСТРАЦИИ!!СЪДЕБНА,БАНКОВА,ИНФОРМНАЦИОННИ СИСТЕМИ -ВСИЧКО Е ВРЪЦЕТЕ НА ГРАБИТЕЛЯ-ТИРАНИН!!ВРАГОВЕТЕ НИ ЗАЛОЖИХА НАСЛАБИТЕ НИ ЧЕРТИ КАТО НАРОД,И ЗА СЕГА ПЕЧЕЛЯТ-ИЗВЪРШВАТ ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД И ИЗВЛИЧАНЕ НА ЖИЗНЕНИТЕ НИ РЕСУРСИ.ВЪПРЕКИ ГРЕШКИТЕ КОИТО ДОПУСНА СИДЕРОВ,ТОЙ СИ ОСТАНА ЕДИНСТВЕНИЯТ ПАТРИОТ,КОЙТО ХРАБРО НАЗОВАВА СПОЛЕТЯЛОТО НИ ЗЛО С ИМЕНАТА МУ.
  ВСЯКА БИТКА ЗА СВОБОДАТА И ЖИВОТЪТ НИ Е ПРЕДПОСЛЕДНА!!!!!!
  СТАНИ,СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ!!!!!!!!!!!!!!

 22. 23

  Jordan Marinov

  Твърдение за Анунаки има ,че населват планетата -Десета- Нибуро! Но не са те, Родшилт и Нов световен ред са хванали който се е предал,нали не са дошли със войски тук да вземат???

 23. 24

  Jordan Marinov

  За големи далавери СМЪРТ ,СМЪРТ, КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО И ПУБЛИЧЕН РАЗСТРЕЛ ИЛИ ГИЛОТИНА. Всичко това трябва да се национализира наново със съответни претенции за ползите до сега!

 24. 25

  Божидар Танев

  Jordan Marinov
  Въпрос: Ти спомена Елохим, които са създали нашата човешка раса. От къде са дошли и как изглеждат те? Какво точно се е случило когато са дошли? Те ли са нашия "Бог"?

  Отговор: "Елохим” идват от тази вселена, от слънчева система, която наричате Алдебаран. Те са много развит хуманоиден вид. Обикновено са руси с много бяла кожа(те избягват слънчевата светлина, тъй като наранява кожата и очите им). В началото изглеждали приятелски настроени към нас, но по-късно показали истинските си намерения и планове. Те искали да създадат от маймуните нов вид и ние бяхме смущаващ фактор за тях. Първоначално уловили няколко хиляди- 10000, а може би и повече от вашите предци и напуснали за около няколоко стотин години планетата. Когато се завърнали ги донесли обратно, но вече с по-човешки вид.След това те напуснали Земята отново за няколко хиляди години и примитивните хора живели безпроблемно заедно с нас (те изпитвали страх само нашите самолети и технологии). Елохим променили структурата на тялото , тяхния мозък и те била вече в състояние да използват инструменти и огън. В рамките на 23 хиляди години Елохим се завръщали седем пъти с цел да ускорят скоростта на развитие на някои от вашия вид.Така генетично напреднали хора са живели заедно с нас, но те избягвали контакти с моя вид, тъй като Елохим учителите са им внушили , че ние сме зли същества.

  Е, след няколко века пришълците наново се намесили в развитието чрез гентични манипулации и така нататък няколоко пъти. Истината е, че съвременна човешка цивилизация не е първата на тази планета Земя, а седмата.
  От първата няма следи, но петата е тази, която създаде триъгълните постройки – египетските пирамиди, а шестата е тази която преди 16000 години построи градовете, които са днес под водата в областта Бимини.
  Последното, седмо създание от тази серия е направено преди 8500 години назад и това сте вие. За него вие имате памет и вашите религиозни книги се отнасят за това време.Вашите археологически и палеонтологически находки тълкувате погрешно, защото не знаете за съществуването на шестте цивилизации преди вас.
  И ако се открият доказателства за тяхното съществуване, вие отричате и тълкувате погрешно фактите. Това се дължи отчасти на програмирането на ума ви и отчасти на чисто невежество..
  Войната била не само между нас и Елохим, а и между определени групи в Елохим , които вече не виждали смисъл в работата върху човешкото същество. Последната битка на този война била преди около 5000 години.
  Извънземните използвали мощни звукови оръжия, за да унищожат нашите подземни градове, а ние успяхме да унищожим голяма част от съораженията на повърхността им и бази в космоса. Хората, наблюдавайки боевете не разбирали наистина какво се случва и били много уплашени. Тези събития се предават чрез вашите митове. Елохим, които са вече „Бог” за седмата раса им внушил, че това е война между доброто и злото и ние сме злите в нея. Но от наша гледна точка това не е истина. Това беше нашата планета преди да пристигнат те и започнат експериментите с вашия вид. Аз смятам, че наше право е да се борим за дома си. Точно преди 4943 тодини / нова е важна дата за нас и много от нашите историци я наричат победа/ Елохим напуснали планетата.

  Факт е, че ние не знаем какво се е случило наистина. Елохим изчезнали безследно, заедно с техните кораби и повечето съоражения на повърхността били унищожени от самите тях. Хората били оставени на собственото им развитие. Нашия вид установи контакт с някои южни племена през следващите столетия и успяхме да ги убедим, че не сме зли, както им бе внушено.През следващите 4900 години много други извънземни видове бяха на планетата. Някои от тях използвали отново програмирането на умовете ви да си поиграе на бог, но Елохим никога не се завърнаха. Те напуснаха планетата и наистина не знаем какво се случи с тях, но очакваме, че един ден ще се завърнат за да продължат своя проект със седмата човешка раса.
  Вашата сегашна цивилизация не знае нищо за истинския си произход, за истинското си минало, за света и за вселената, както и много малко за нас и нашето минало. Тя не знае нищо за това, което ще се случи в бъдеще.
  Докато не разберете и повярвате в моите думи има опасност и за двата вида.Казвам ви истината, ние не сме ви врагове. Вашите врагове са вече тук, но вие не го разбирате. Отворете си очите, иначе ви чакат големи неприятности. Ако не вярвате на това, което ви казах- поне не го забравяйте!

 25. 26

  Божидар Танев

  Jordan Marinov Въпрос: Колко вида извънземни има днес на Земята?

  Отговор: Доколкото знаем 14. От тази Вселена са 11, 2 други, и 1 много развит вид от съвсем различно измерение. Не ме питайте за имената, тъй като всички са непроизнесими за вас, а някои от тях даже и за нас. Болшинството от тях / особено най-развития/ просто ви изучават и те не са опасни както за вас, така и за нас. Ние контактуваме с някои от тях. Има три вида враждебнонастроени извънземни. С един от тях вашите правителства обменяше мед и други неща срещу технологии. Между две от тези враждебни раси имаше „студена война” през последните 73 години. Може да се каже, че спечели третата раса в тази безсмислена борба. Смятаме, че ще има война между тях и вас в близкото бъдеще/ следващите 10-20 години/ и ние се вълнуваме от нейното развитие. Наскоро се чу за нов -15 вид, който е дошъл на планетата преди 3-4 години, но ние нищо не знаем за тях.

  Въпрос: Какво искат трите враждебни раси?

  Отговор: Природни суровини/ най-много мед/, вода , или по-точно водорода от водата, някои химически елементи от въздуха Освен това, две от тях са заинтерисувани от вашите органи, тъкани и кръв. Доколкото знаем тяхната генетична структура е развила дефект и те се нуждаят от части от вашата ДНК, за да я поправят. Ние се съмняваме, че това е възможно, тъй като тяхната и вашата ДНК не са напълно съвместими. Използват изкуствено оплождане за своите цели. Моят вид е абсолютно несъвместим с тях и те не се интерисуват от нас.

 26. 27

  Божидар Танев

  Jordan Marinov Прочети,ако имаш възможност и желание "ДОКУМЕНТИТЕ ТЕРА" на Робърт Морнинг Скай !Там подробно е обяснено всичко,за Анунаки и Земята ,а и доста други интересни неща !

 27. 28

  Божидар Танев

  Jordan Marinov Ану Накки,/инженерите-учени на крал Ану/са всякакъв вид инженери,изпратени на Земята от крал Ану ! Защо са изпратени ,ще разбереш,като прочетеш "ДОКУМЕНТИТЕ ТЕРА" ! Нибиру е космически кораб,голям колкото планета ! Затова го "паркират" малко по-надалече,от Земята,защото ще наруши гравитацията й и ще предизвика унищожителни катаклизми !От кораба майка ,се придвижват,с по-малки кораби ,до земята !

 28. 29

  Божидар Танев

  Jordan Marinov Ротшилд и компания,са само видимата част,на айсберга !По важни са тези,които са ги създали и поставили,да вършат делото си !Тези които са дошли на тази планета,за да си вземат от нея,каквото си поискат !И те не са един ,или двама,ами повече ! Ние сме много назад,в еволюцията,за да можем,да им се противопоставим !

 29. 30

  Nikolin Kayabashev

  Ако написаното е вярно, защо съдебната система не действа – съд и затвор за всички независимо от техния ранг и потекло!?
  Време е вече някой да измете боклука!

 30. 31

  Ctoilov Delcho

  Не е вярно всички зная че от Костов започна кражбата на държавата

 31. Pingback: Дънди Прешъс Метълс и далаверите със златото на България, II част АЛАРМА - новини, горещи събития, истории, позиции

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

2014 Powered By Wordpress, Effective News Theme By Themelions Team