Последни новини

Свързани новини

2 Comments

  1. 1

    Лора

    Всичкото му е хубаво на момичето,само че илюзиите са го погнали яко. Защото,доколкото разбрах,тя се бори за,да не се борим. Философията била- да ги оставим мафията да си управлява,защото по незнам какви закони на кармата на Лазарев, те като ударели дъното,кармата щяла да ги принуди да поведат държавата към възход. Ние просто да седим и чакаме. Бре, тая карма,като неволята стана. Дайте да викаме неволята ли,кармата ли,да ни осигури живота,който искаме. Не се шегувам.Отделих време за се запозная с идеите на Диана и честно казано, още търся стена да си ударя главата. Жалко,а е умно момиче. Сестро,сестро,къде си се забутала?

  2. 2

    Franko S Grant

    Виждам, че искате да помогнете с каквото можете, но нещата измислени и премислени преди много години и даже предсказани. Каквото има да се случи – то ще се случи. Никой не може да му попречи. И ако се вярва на предсказанията, изглежда ще е близките 1-2-3 години. ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.