Свързани новини

5 Comments

 1. 1

  Анонимен

  Явно е убита…Плашат хората и тези, които се бораят срещу криминалите във властта, а те са много и стават все повече. Видяхме какво направиха с кмета на Младост в София…но там не беше така лесно да се спретне убийство на жената. Жалко за младата жена. Умна, хубава, смела..

 2. 2

  Христо

  И сте абсолютно сигурни, че е убита заради това, нали?

 3. 3

  Анонимен

  При убийство със фрагменти на изтезание на разследващ журналист по тема за откраднати милиони от мафиотско правителство , доказало се неведнъж и дваж в кражби и безхаберие при управлението си ,задължително трябва да се търси в лудницата извършителя на показното мафиотско убииство !

 4. 4

  валентин Ангелов

  Убийство , безскрупулно , и Убийците са ясни. Око за око , Зъб за зъб.Такъв е Библейския ред , който трябва да бъде изпълнен.

 5. 5

  Димитър Талев

  Тази млада жена с нищо не е по-малка от Райна Княгиня. И двете стават жертва за свободата на българският народ. Докато Райна надживява репресиите на турците то Виктория няма този късмет пред днешните народни изедници. Нека се пишат песни и се помни името й. Свидна жертва на съвременното Българско робство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

2010 - 2015 АЛАРМА. Всички права запазени! | Цитирането на източник е задължително при използване на текстове от този сайт.